Hunnebostrands vandrarhem

Äta hos oss?

en bild på vandrarhemmet
en bild på vattnet och hamnen i Hunnebostrand

Restaurangen

Vi har restaurang med fullständiga rättigheter. Det finns sittplatser inne för ca 40 personer och två uteserveringar. Under lågsäsong har vi har öppet fredagar och lördagar från kl 18:00 och stänger när sista gästen har gått hem. Under högsäsong har vi öppet varje dag. Ring för att boka bord! 0523-32541.

Vi erbjuder

en bild på frukost

Frukost

Under högsäsong och vid bokningar över 15 personer dukar vi fram vår frukostbuffé. Den kostar från 105sek. Bra ifall du bokar i förväg.
liten bild på menyn

Ala carte

Här finns vår sommarmeny, under hösten är det bäst att följa oss på sociala medier för att se vilka rätter vi kör på helgerna! Välkomna att boka bord - Ring på 0523-32541!
ett foto på en smörgåstårta

Smörgåstårta

På beställning gör vi vår berömda smörgåstårta. Populär vid minnestunder och bjudningar. Går även att beställa som catering. Innehåller bla: räka, kräfta och lax.

Fest hos oss

Vi har haft födelsedagar, bröllop, minnestunder, kräftskivor, företagsevent och mycket annat hos oss. Då abbonerar du restaurangen och vi sköter mat och dryck. Komplettera med övernattning och abbonera hela anläggningen. Ring för förfrågan!

Bilder

bild på ett bord
bild på fest
bild på fest
bild på matsal
bild på baren
bild på räksmörgås
bild på frukostbröd
bild på fest