Kontakta oss

Har du frågor om vandrarhemmet, din bokning, våra aktiviteter eller något annat? Hör av dig till oss så får ni svar på allt ni behöver veta. För att boka boende hos oss kan du klicka här, eller ringa till oss, det går också bra att maila.

Hitta hit

Asslerödsvägen 6,
456 61 Hunnebostrand

Kontakta oss

info@hunnebostrandsvandrarhem.com
0523-32541

Vanliga frågor och svar

Här har vi samlat några av de vanliga frågorna vi får från våra gäster. Hittar du inte svaret på din fråga? Slå oss en signal så hjälper vi dig!

När du bokar din vistelse hos oss genom någon av våra bokningspartners, ex “booking.com” betalar du för boendet i deras system. Enklast är att boka via vår egna hemsida, där lägger du till ditt kort så drar vi smidigt pengarna först när ni checkar in. På plats betalar du smidigt med Swish eller betal-, kreditkort.

Självklart! Vi hyr ut våra lokaler för alla tänkbara event, vi kan även hjälpa till med catering. Ta kontakt med oss så hjälper vi dig!

Självklart! Vi har ett heltäckande system som täcker både rummen och offentliga utrymmen. Du behöver logga in på “Sotenäs Free Wifi” du gör det enkelt genom att godkänna villkoren.